Mikä erottaa pikavipit ja kulutusluotot?

Oletko koskaan ollut tilanteessa, jossa tarvitaan nopeasti rahaa, mutta et tiedä miten saada sitä? Sitä ei tarvitse olla paljon, mutta tarvitset silti rahaa välittömästi. Esimerkkejä ovat kun auto yhtäkkiä tarvitsee nopeaa korjausta, tai joudut maksamaan nopeasti erääntviä laskuja. Koska nämä ovat odottomattomia rahoituskriisejä jotka voivat tuhota kuukausittaisen budjetin, sinun täytyy löytää tapa korjata ongelmasi, niin asiat toimivat. Koska useimmat ihmiset elävät pysyvien kuukausitulojen varassa, joskus tarvitsevat vauhtia talousarviossa. Täällä voit nähdä, kuinka tärkeää laina on ja miten se voi auttaa sinua. Mutta tietenkin, on sanomattakin selvää, että sinun pitäisi olla tietoinen siitä, minkä suuruista lainaa etsit...

Meidän on pidettävä mielessä, että laina on kuitenkin eräänlainen velka. Varat, jotka jaetaan uudelleen lainanantajan lainanottajan välillä, on maksettava takaisin. Niinpä, lainanottajan on maksettava takaisin lainarahalla alla määritettyjen edellytysten, eli kuukausierien puitteissa. On lainoja, jotka ovat pienempiä kuin toiset ja helpompi maksaa. Esimerkkinä tästä on se, mitä me kutsumme pikavipeiksi. Kun puhumme lyhyen vipeistä, se on yleensä vakuutettumaton lainaa, joka ei vaadi takaajia tai vakuuksia. Siihen tarvii myös vähimmäisvaatimukset verrattuna muihin lainoihin, joten laina myönnetään erittäin nopeasti. Huonona puolena tässä on, että saat vain lyhyen aikaa maksaa pois lainan, ja joudut maksamaan suhteellisesti korkeampaa korkoa.

Toisaalta, on olemassa myös suurempia lainoja, jotka ovat tiukempia olosuhteita, koska lainamäärää on kattavampi. Nämä lainat ovat pohjimmiltaan pitkäaikaisia ​​ja ne ovat yleensä vakuutettuja lainoja. Me luokitelemme ne kulutusluotoiksi, koska lainanottaja on oltava turvallisuutta. Yleisimpiä esimerkkejä ns kulutusluotoista ovat asuntolainat ja autolainat. Joissakin tapauksissa on myös kaupallisia lainoja (yritysöainoja), jotka on luokiteltu pitkän aikavälin kulutusluotoiksi. Pitkäaikaisen lainan järjestely, lainanottaja voi olla pidemmän aikaa tehdä takaisinmaksut, mutta hänen on voitava tukea tällaisia ​​maksuja. Jos et pysty maksamaan, lainanantaja voi mennä sen jälkeen vakuuden tai takauksen syötit ja ottaa lainaa ja lopetaa sen.

Näihin pitkäaikaisiin lainoihin vastaa pitkälti alhaisempi korkotaso kuin lyhytaikaisia ​​lainoja, koska nr on vakuutettu, ja ne ottavat aikaa maksaa pois. Mutta lyhyen aikavälin lainoissa, lainanantaja ottaa paljon riskejä, koska hän voi luottaa vain lainanottajaan että hän uskollisesti maksaa pois lainan. Mutta jos tarvitset nopeasti käteistä vippi on parempi vaihtoehto. Jos olet epävarma, on silti suositeltavaa puhua kokeneen lainan konsultin kanssa ensin.